News Flash:

Cum se fac crevetii Sichuan

17 Februarie 2014
2803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri de apa
2 linguri de ketchup
1 lingura de sos de soia
2 linguri de amidon de porumb
1 lingura de miere
1/2 lingurita de chilli
1/4 lingurita de ghimbir
1 lingura de ulei vegetal
2-3 cepe verzi
4 catei de usturoi
1 kg de creveti decorticati proaspeti

Mod de preparare:


Amesteca intr-un bol apa, ketchupul, sosul de soia, amidonul de porumb, mierea, chilli si ghimbirul. Separat, incalzeste uleiul intr-un wok la o temperatura medie spre mare, apoi caleste ceapa si usturoiul timp de 1 minut.

Acopera crevetii fierti cu primul sos si adauga-i pe foc alaturi de ceapa si usturoiul calite, pana capata o crusta crocanta.
Poti face o garnitura vegetala pentru deliciosii creveti, cum ar fi broccoli gratinat. De asemenea, pot fi asociati si cu un orez dulce-acrisor sau cu o portie de noodles cu legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti sichuan retete creveti retete chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1912 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019878 (s)