News Flash:

Cum se fac cornuletele?

26 Februarie 2014
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g faina
1 plic praf de copt
1 praf de sare
200 ml smantana
250 ml limonada

Mod de preparare:

Se aseaza faina intr-un castron si se face o gropita in centru. Punem smantana si limonadat peste faina si framantam un aluat. Intrindem aluatul pe o suprafata tapetata cu faina. Taiem foaia de aluat cu o forma rotunda. Rulam cornuletele si le asezam pe o tava unsa. Bagam tava la cuptor la 220 grade timp de 10 minute. Se servesc cu gem si smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cornulete sfaturi cornulete cornulete simple
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
1102 viz    0 com
1069 viz    0 com
1156 viz    0 com
1850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028648 (s)