News Flash:

Cum se fac clatitele cu ciuperci, pui si smantana

14 Martie 2019
1119 Vizualizari | 0 Comentarii

Si rapide si gustoase! Si pe gustul multora! Asa ca nu mai pierde vremea si prepara reteta noastra de clatite cu ciuperci, pui si smantana, urmand recomnadile de noastre. Nu vei fi dezamagit de rezultat!

Ingrediente:

Pentru aluatul de clatite:

  • 500 ml apa minerala
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 250 g faina

Pentru umplutura

  • 500 g ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri smantana
  • 50 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Clatite cu ciuperci, pui si smantana - Cum se prepara:

Se fac opt clatite care se tin la cald. Ciupercile se spala, se curata si se taie marunt. Ceapa si ardeiul se curata si se taie julien. Pieptul de pui se spala, se curata de pielita, daca are, si se taie fasii. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins si se rumeneste pieptul de pui. Acesta se scoate si se pun ceapa si ardeiul, care se calesc pana se inmoaie. Se adauga ciupercile, pieptul de pui, sare, piper, vinul si se lasa pe foc pana scade zeama. Se adauga pasta de tomate si se mai lasa cateva minute. Se ia cratita de pe foc, se pun smantana si patrunjelul tocat. Se umplu clatitele cu compozitia de ciuperci si se servesc calde, ca aperitiv.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite pui clatite ciuperci clatite smantana reteta clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013263 (s)