News Flash:

Cum se fac chiflele

26 Martie 2012
3526 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle
Ingrediente:

faina cat cuprinde
1 pliculet drojdie uscata (7 gr)
1 cana apa calduta
50 g masline negre maruntite
1/2 lingurita zahar
50 ml ulei de masline
busuioc uscat
sare


Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele, cu exceptia busuiocului si a maslinelor maruntite. Aluatul obtinut se lasa deoparte, sa creasca. Cand vedem ca si-a dublat volumul, il impartim, presaram busuiocul uscat si ungem cu putin ulei, dupa care dam la cuptor.
Chifle pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie uscata apa masline negre zahar busuioc sare chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036223 (s)