News Flash:

Cum se fac cele mai bune ciuperci umplute din lume! Minunea e gata in doar 20 de minute!

13 Iunie 2017
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci (champignon, marime mai mare)
800 gr piept de pui
sare si piper
2-3 rosii
curry (o lingura)
marar (2 legaturi)
cascaval
ceapa (2 bucati)
usturoi

Mod de preparare:

Curata ciupercile si scoate-le coditele. Toaca ceapa si carnea si caleste-le in ulei. Adauga si cativa catei de usturoi tocati si alti cativa pisati bine. Adauga rosiile tocate, sare, piper si curry dupa gust, apoi adauga si o legatura de marar tocat.
Cand compozitia e facuta bine incepe sa umpli palariile ciupercilor. Rade cascaval si marar si baga la cuptor timp de 20-30 de minute, pana vezi ca ciupercile s-au muiat.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci marar cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019592 (s)