News Flash:

Cum se fac cartofii wedges cu unt si verdeata

12 Iulie 2013
1766 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru macinat
2 cartofi mari, taiati in 8 felii
2 linguri de unt nesarat, topit
1 lingurita mustar de Dijon
1/4 ceasca ierburi proaspete tocate, cum ar fi rozmarin, cimbru, arpagic, marar sau patrunjel

Mod de preparare:

Mai intai incinge gratarul, apoi amesteca intr-un bol mediu uleiul, sarea si piperul. Pune in aceasta compozitie cartofii si amesteca bine pana cand se acopera uniform si se incorporeaza aromele. Pune cartofii direct pe gratar si lasa-i pe foc pana cand acestia capata o nuanta aurie, aproximativ 8-10 minute.
Amesteca intr-un castron mic untul topit cu mustarul si toarna aceasta compozitie peste cartofi. La final, presara peste cartofi si verdeata tocata marunt.
Cartofii Wedges se servesc calzi, simpli sau ca garnitura pentru alte mancaruri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt nesarat ierburi proaspete bol mediu castron mic garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1475 viz    0 com
1312 viz    0 com
1428 viz    0 com
3549 viz    0 com
1163 viz    0 com
2316 viz    0 com
1577 viz    0 com
2209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014339 (s)