News Flash:

Cum se fac cartofii la cuptor cu rozmarin si pastarnac

14 Februarie 2012
4434 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu rozmarin si pastarnac
Ingrediente:

580 g pastarnac taiat felii subtiri
600 g cartofi taiati felii subtiri
400 ml supa de gaina
1 ceapa tocata marunt
2 linguri rozmarin
20 g unt
200 ml lapte

Mod de preparare:

Mai intai ungem cu putin unt un vas yena, dupa care incingem cuptorul la 190 grade. Urmeaza sa asezam feliile de cartofi, rozmarinul, pastarnacul si ceapa in vas si amestecam usor. Dupa ce potrivim de sare, turnam laptele si supa de gaina si adaugam untul si dam la cuptor timp de o ora. Lasam sa se raceasca un pic si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastarnac cartofi ceapa rozmarin unt lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014788 (s)