News Flash:

Cum se fac cartofii frantuzesti

8 Martie 2012
2994 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi frantuzesti
Ingrediente:

4 cartofi mari fierti in coaja si feliati
6 oua fierte tari, de asemenea feliate
sos Bechamel
cascaval ras

Mod de preparare:

Intr-un vas de yena uns cu unt se alterneaza un strat felii de cartofi, un strat felii de ou, sos Bechamel si cascaval, pana se umple vasul. Ultimul strat va fi de sos alb si cascaval. Se da la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc frumos cartofii. Se servesc fie fierbinti, fie reci.
Cartofi frantuzesti pregatiti de Adnia

.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi oua sos bechamel cascaval cuptor cartofi frantuzesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025725 (s)