News Flash:

Cum se fac buletele de morcovi

25 Ianuarie 2013
1580 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov mediu
pesmet
cateva cubulete dovlecel (cca 150 gr)
1/2 ardei gras
vegeta naturala
1/2 ceapa medie
sare
piper dupa gust
putina branza sarata de oi (puteti folosi orice branza sarata)
putin cascaval ras pt. decor

Mod de preparare:

Prepararea acestor mici chiftelute de legume se face foarte usor si rapid: se pun la scurs cubuletele de dovlecel (ale mele au fost proaspat decongelate, deci au necesitat ceva timp). Intre timp se rade fin morcovul, iar bucata de ardei se rupe in cateva bucati. Dupa ce s-a scurs foarte bine  dovlecelul, se iau toate legumele, vegeta sare si piper si se pun in blender, impreuna cu branza rupta in bucati si se paseaza bine. Piureul obtinut se amesteca apoi cu putin pesmet, ca sa lege compozitia (daca aceasta este mai moale, se adauga mai mult pesmet, dar preferabil este ca acestea sa nu aiba prea multa apa). Se formeaza bilute care se dau prin pesmet, apoi se prajesc cateva min. in ulei. incins. Se servesc calde cu putin cascaval ras deasupra.

Bulete de morcov recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov mediu pesmet dovlecel ardei gras vegeta naturala ceapa medie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4582 viz    0 com
1885 viz    0 com
1954 viz    0 com
11662 viz    0 com
1434 viz    0 com
1720 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014495 (s)