News Flash:

Cum se fac biscuitii Truffle

20 Februarie 2012
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti Truffle
Ingrediente:

100 gr faina
100 gr ciocolata taiata
45 gr unt
2 oua mici
un varf de cutit cu sare
esenta de vanilie
10 gr cacao
90 gr zahar praf (pentru pudrat)
55 gr zahar praf
0,5 lingurita rasa praf de copt

Mod de preparare:

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune. Punem pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine. Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare si praful de copt (nu punem mai mult ca dupa aia se crapa biscuitii) si adaugam totul peste compozitia ciocolatoasa. Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore. Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf, se aseaza in tava pe hartie de copt cu o distanta de 4 cm intre ele. Se vor coc la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit. Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca. Se pastreaza in caserole. Din cantitatile de mai sus rezulta 20-22 de biscuiti.
Biscuiti Truffle pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata unt oua sare cacao zahar praf biscuiti truffle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1913 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035097 (s)