News Flash:

Cum se fac biscuitii de casa, cu aroma de citrice

12 Februarie 2017
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr faina + cateva linguri (pentru pudrat)
125 gr unt, la temperatura camerei
100 gr zahar
1 ou
coaja rasa de la o portocala
coaja rasa de la o lamaie
¼ lingurita praf de copt
esenta de vanilie
un praf de sare

Mod de preparare:


Intr-un bol pentru mixer adauga untul si zaharul si mixeaza totul foarte bine pana obtii o crema pufoasa. Adauga oul si amesteca oarte bine. Incorporeaza apoi coaja de lamaie si portocala, esenta de vanilie, sarea, praful de copt si faina.
Framanta bine aluatul, apoi inveleste-l in folie alimentara si lasa-l la frigider minim doua ore.

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Pe o suprafata de lucru tapetata cu faina, intinde aluatul pana obtii o foaie de 0,5 cm inaltime si decupeaza biscuiti in forma de inimioare.
Coace biscuitii timp de 10-12 minute, sau pana devin aurii. Scoate-i apoi din cuptor si asaza-i pe un gratar pentru a se raci.
Cand sunt reci, intinde pe suprafata acestora Royal Iceing si presara deasupra bomboane ornamentale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat biscuiti biscuiti casa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024869 (s)