Ingrediente:200 gr
faina + cateva linguri (pentru pudrat)
125 gr unt, la temperatura camerei
100 gr
zahar1 ou
coaja rasa de la o portocalacoaja rasa de la o lamaie
¼ lingurita
praf de coptesenta de vanilieun praf de sare
Mod de preparare:Intr-un bol pentru mixer adauga untul si zaharul si mixeaza totul foarte bine pana obtii o crema pufoasa. Adauga oul si amesteca oarte bine. Incorporeaza apoi coaja de lamaie si portocala, esenta de vanilie, sarea, praful de copt si faina.
Framanta bine aluatul, apoi inveleste-l in folie alimentara si lasa-l la frigider minim doua ore.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Pe o suprafata de lucru tapetata cu faina, intinde aluatul pana obtii o foaie de 0,5 cm inaltime si decupeaza biscuiti in forma de inimioare.
Coace biscuitii timp de 10-12 minute, sau pana devin aurii. Scoate-i apoi din cuptor si asaza-i pe un gratar pentru a se raci.
Cand sunt reci, intinde pe suprafata acestora Royal Iceing si presara deasupra bomboane ornamentale.
sursa:
acasa
Comentarii (0)