News Flash:

Cum se fac biscuitii cu migdale si ciocolata

22 Februarie 2012
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu migdale si ciocolata
Ingrediente:

110 g migdale prajite si maruntite putin
135 g zahar alb granulat
2 oua mari
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
un virf de cutit de sare
225 g faina
110 g ciocolata semidulce, taiata bucati de 1-1,5 cm

Mod de preparare:

Preincazim cuptorul si tapetam o forma cu hirtie.intr-un bol,amestecam faina cu praful de copt si sarea. In altul batem cu mixerul timp de 5 minute ouale cu zaharul, apoi adaugam vanilia. Aaugam faina, incorporam migdalele si ciocolata. Rezulta un aluat viscos si lipicios. Cu mainele infainate formam doua dreptunghiuri, cu latime de 5 cm si lungime de 30 cm. Dam la cuptor la foc potrivit, 25-30 minute, pina cind aluatul e ferm, tare la apasare. In acest moment dam cuptorul la mic si scoatem vasul din el, lasam la racorit 10 minute pe un gratar, apoi taiem aluatul in diagonala, in felii de 1,5-2 cm si dam iar la cuptor pt. 10 minute, dupa care "culcam feliile" pe o parte si mai coacem 10 minute.
Biscuiti cu migdale si ciocolata pregatiti de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale oua sare faina ciocolata semidulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028057 (s)