News Flash:

Cum se fac biscuitii cu migdale

18 Aprilie 2012
2655 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu migdale
Ingrediente:

300 g faina
50 g migdale
40 g zahar pudra
1 galbenus
225 g unt
1 lingurita esenta de vanilie
zahar pudra

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Intr-un blender punem faina, zaharul pudra, migdalele si untul si procesam pana se amesteca. Adaugam galbenusul de ou si esenta de vanilie si amestecam in blender pana obtinem o bila de aluat. Acoperim cu o folie de plastic si bagam la frigider 30 de minute. Impartim aluatul in 4 si intindem cate o foaie groasa de 8 mm. Cu o forma taiem aluatul si asezam biscuitii in tavi. Bagam la cuptor cate 15 minute. Se servesc reci presarati cu zahar pudra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina migdale zahar pudra galbenus unt blender tavi cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2082 viz    0 com
2381 viz    0 com
2100 viz    0 com
1760 viz    0 com
4677 viz    0 com
4745 viz    0 com
2621 viz    0 com
2722 viz    0 com
3066 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033262 (s)