News Flash:

Cum se fac biscuitii cu migdale

11 Aprilie 2012
2618 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu migdale
Ingrediente:

375 g faina
125 g amidon alimentar
250 g zahar
o fiola aroma de migdale
2 oua
250 g unt rece
16 praf de copt
un picut de sare

Mod de preparare:

Am mixat bine untul topit dar rece impreuna cu zaharul pina am obtinut o compozitie spumoasa. Am adaugat apoi ouale pe rind, mixind incontinuu, esenta de migdale si sarea, apoi cate un pic din faina cernuta impreuna cu praful de copt si amidonul. Am dat aluatul la frigider timp de o ora, am format 3 snururi lungi de cca 30 cm, le-am invelit in coala de aluminiu si l-am lasat la frigider toata noaptea.
Am taiat feliute de cca 5 mm, am pus pe unele cate o migdale, pe altele feliute de migdale. Le asezam pe hartie de copt distantiate intre ele, pentru ca altfel se vor imbratisa si le bagam in cuptorul preincalzit la 185 pentru circa 10 - 12 minute, depinde de cuptor, este indicat sa nu va indepartati de aragaz.
Scoatem din cuptor, lasam la racit si servim
Biscuiti cu migdale pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina amidon alimentar zahar oua unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028483 (s)