News Flash:

Cum se fac baghetele din foietaj

25 Februarie 2012
4635 Vizualizari | 0 Comentarii
Baghete din foietaj
Ingrediente:

1 pachet foietaj
200 gr cascaval ras
300 gr bacon feliat
1 ou
oregano
ketchup
  
Mod de preparare:
   
Dezghetam aluatul de foietaj, atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire si-l intindem cu grija sa nu se rupa. Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am acoperit cu ea partea umpluta.
Am taiat apoi aluatul fasii, l-am rasucit putin, l-am uns cu ou si am presarat oregano.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Baghete din foietaj pregatite de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foietaj cascaval bacon oregano ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022782 (s)