News Flash:

Cum se fac alivencile in Bucovina

26 Mai 2017
1716 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
500 ml iaurt
150 g faina alba
150 g malai
150 g gris
150 g zahar
50 ml ulei
1 praf de copt
250 g branza vaci
3 zahar vanilat
100 g zahar
200 g smantana
200 g dulceata de afine

Mod de preparare:

Intr-un castron se pun pe rand: iaurtul, faina alba, malaiul, grisul, zaharul, uleiul, 2 oua batute si praful de copt.
Se amesteca bine si se asaza compozitia in tava.
Separat, se bat celelalte doua oua cu zaharul vanilat si se amesteca cu branza de vaci.
Cu o ligura, punem cuiburi de branza in tava.
Se da tava la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute, la 180 de grade.
Cand alivanca este spre final de coacere, se bate smantana cu 100 g zahar, se toarna peste alivanca in tava si se mai lasa 3-4 minute in cuptor.
Se monteaza farfuria si se orneaza cu dulceata de afine.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

iaurt malai ahar vanilat smantana castron cuptor coacere alivanca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015223 (s)