News Flash:

Cum se conserva ceapa in otet alb

8 Octombrie 2012
3071 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

600 g ceapa mica
3 frunze busuioc proaspat
10 boabe piper
300 ml otet de vin alb
40 g zahar
150 ml apa
10 g sare de mare
1 foaie dafin

Mod de preparare:

Se pune la fiert 2 litri de apa. Cand incep sa clocoteasca se incorporeaza ceapa, necuratata. Dupa un minut se strecoara si se lasa la racit. Apoi se decojeste usor si se pune in borcane.
Tot pe foc, intr-un vas, se pun zaharul, otetul, apa, piperul, foaia de dafin si sarea. Se lasa cateva minute pentru a clocoti, dupa care se toarna in borcane, peste ceapa. Deasupra se pune cate o frunza de busuioc.

Reteta ceapa conservata in otet alb ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conserve retete muraturi retete culinare ceapa frunze busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1896 viz    1 com
2314 viz    0 com
7598 viz    1 com
3329 viz    0 com
3748 viz    0 com
1494 viz    0 com
2471 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017813 (s)