News Flash:

Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala

24 Iulie 2016
5767 Vizualizari | 0 Comentarii
Asa se fac vinete coapte corect. Nu mai face aceleasi greseli ca pana acum:

Pregatim aragazul si o tabla pe care vom coace vinetele si o lasam la incalzit. Asezam vinetele pe tabla incalzita bine.

Intoarcem cu atentie vinetele pe toate partile, inclusiv la capete. Acestea sunt gata daca sunt moi atunci cand le apasam cu o lingura. Timpul de coacere depinde de marimea vinetelor.

Luam vinetele coapte de pe tabla si le lasam putin sa se raceasca. Taiem coada vinetelor, apoi le taiem in doua pe lung.

Scobim cu o lingura miezul fiecarei jumatati de vanata coapta, pana cand coaja ramane goala.

SFATURI
- Vinetele pot fi coapte si pe gratar, direct pe flacara aragazului sau in cuptor, in tava aragazului protejata cu hartie de copt;
- In cazul in care le coacem in cuptorul aragazului, intepam vinetele cu o furculita, pe toata suprafata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete coapte retete vinete sfaturi culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024518 (s)