News Flash:

Cum se coace nautul la cuptor

24 Iunie 2013
3614 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g naut din conserva
½ lingurita sare
2 lingurite boia de ardei dulce
1 lingurita chimen

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 170 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam boabele de naut in tava si presaram condimentele pe deasupra. Bagam tava la cuptor timp de o ora. Servim boabele crocante dupa ce s-au racit. Se pot pastra in recipiente inchise ermetic pana la 2 zile.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030855 (s)