News Flash:

Cum se caramelizeaza aripioarele de pui

30 Mai 2017
3948 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1,4 kg aripioare de pui
1 catel de usturoi zdrobit
½ cana sos de soia
2 linguri ketchup
2 linguri ulei de masline
1 cana miere
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Pune aripioarele intr-o tava. Amesteca apoi uleiul de masline cu sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea si piperul. Toarna compozitia peste pui.
Lasa puiul la cuptor 1 ora, pana cand sosul s-a caramelizat.
Se servesc imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ketchup miere celsius tava
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015813 (s)