News Flash:

Cum se caramelizeaza aripioarele de pui

30 Mai 2017
3872 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
 
1,4 kg aripioare de pui
1 catel de usturoi zdrobit
½ cana sos de soia
2 linguri ketchup
2 linguri ulei de masline
1 cana miere
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Pune aripioarele intr-o tava. Amesteca apoi uleiul de masline cu sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea si piperul. Toarna compozitia peste pui.
Lasa puiul la cuptor 1 ora, pana cand sosul s-a caramelizat.
Se servesc imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi ketchup miere celsius tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015283 (s)