News Flash:

Cum se caleste varza

30 August 2012
29443 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 varza mijlocie
4 linguri ulei
piper boabe
sare


Mod de preparare:

Varza se curata de frunzele vestede si se taie fideluta, cu un cutit bine ascutit, in asa fel incat sa fie cat mai subtire. Se presara cu sare si se lasa circa o jumatate de ora, dupa care se freaca cu mana si se stoarce de zeama. Varza bine stoarsa se pune intr-o cratita in ulei fierbinte, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de cratita. Dupa ce s-a imbibat cu toata grasimea, se potriveste de sare, se pun boabele de piper (intregi), se adauga putina apa si se da la cuptor sa scada si sa se rumeneasca frumos. Cine doreste, poate sa o acreasca cu putin bors. Se serveste cu mamaliguta calda.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza mijlocie ulei piper boabesare cratita bors mamaliguta calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3859 viz    0 com
3499 viz    0 com
2878 viz    0 com
2165 viz    0 com
2182 viz    0 com
3305 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021553 (s)