News Flash:

Cum sa-ti faci acasa batoane energizante

10 Ianuarie 2013
2090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g nuci pecan
300 g fulgi de ovaz
50 g stafide
100 g miere
50 g caise uscate
50 g zahar brun
1 lingurita scortisoara
 
Mod de preparare:
 
Taie nucile in bucati mici, la fel si caisele. Amesteca fulgii de ovaz cu nuci, stafide, caise si scortisoara. Separat, pune la topit mierea si zaharul brun, iar in momentul in care obtii o compozitie fluida, toarn-o peste ingredientele anterioare. Amesteca totul foarte bine si asaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Niveleaza totul foarte bine, apoi lasa compozitia sa se intareasca, minim 2 ore. Taie prajitura obtinuta sub forma de batoane, pe care le ambalezi individual.
Batoanele energizante cu nuci pecan reprezinta gustarea ideala pentru zilele aglomerate, in care nu ai timp sa iti iei micul-dejun acasa.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan stafide miere caise uscate zahar brun scortisoara prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2016 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033368 (s)