News Flash:

Cum sa pui pe iarna frunze de vita-de-vie - Pentru sarmale fragede si gustoase

3 Octombrie 2016
7428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr frunze de vita-de-vie (cam 120 de foi)
200 ml apa
1 lingura sare

Mod de preparare:

1. Spala bine frunzele, apoi scurge-le.
2. Opareste frunzele maxim 1 minut. Vor capata o culoare maslinie.
3. Pune frunzele unele peste altele intr-un borcan cu gura mai lata.
4. Pune sarea in 200 ml de apa (in care ai oparit frunzele) si lasa sa dea un clocot.
5. Toarna apa peste frunze. Acestea trebuie acoperite in totalitate cu apa.
6. Agita usor borcanul, pentru ca apa sa patrunda printre toate frunzele, dupa care infileteaza capacul si intoarce borcanul cu susul in jos. Lasa-l asa la racit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frunze sarmale frunze vie reteta sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020621 (s)