News Flash:

Cum sa pui castravetii la murat! Trucurile pe care orice gospodina trebuie sa le stie

18 August 2016
3335 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

castraveti
10 l apa
250 gr sare neiodata
2-3 foi de dafin
un msnunchi de marar uscat
7-8 frunze de visin
2 ramuri cu frunze de telina
1 radacina hrean
20-30 boabe de piper negru

Mod de preparare:

Pregateste din timp castravetii pentru murat. Spala-i bine si pune-i in castroane incapatorare, apoi acopera-i cu apa. Lasa-i sa stea asa minim trei ore, sau peste noapte.
Curata hreanul de coaja si spala-l bine. Taie-l apoi bastonase. Scurge castravetii de apa, clateste-i si asaza-i frumos in borcane special destinate lor. Printre acestia adauga si batoanele de hrean. Pregateste apoi saramura.

Pune apa la fiert impreuna cu sarea, piperul negru, frunzele de vizin si foile de dafin. Cand sarea s-a topit si totul a dat in clocot timp de cinci minute, stinge focul si adauga un manunchi de marar uscat si ramurile de telina.
Lasa saramura sa se raceasca putin, apoi adaug-o in borcane, peste castraveti, avand grija sa-i acopere complet. Se invelesc borcanele in paturi si se lasa sa se raceasca asa, la temperatura camerei. Apa din borcane trebuie vanturata o data la doua zile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

muraturi castraveti murati trucuri retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014467 (s)