News Flash:

Cum sa procedezi ca sa-ti iasa un cozonac cu stafide cat mai pufos

17 Aprilie 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

175 g stafide
100 ml rom
500 g faina
100 ml lapte
5 g drojdie uscata
100 g zahar
200 g unt
50 g migdale
1 plic zahar vanilat
1 lingurita coaja de lamaie

Mod de preparare:

Lasi stafidele in rom 30 de minute. Separat, amesteci laptele caldut cu 50 g de faina, zaharul si drojdia. Lasi compozitia deoparte la loc cald, 40 de minute, apoi adaugi in ea 150 g de unt topit, coaja de lamaie, zaharul vanilat si restul de faina.
Framanti aluatul impreuna cu stafidele si il imparti in trei bile, formezi 3 suluri pe care le impletesti, iar cozonacul obtinut il pui intr-o tava tapetata. Il ungi cu restul de unt, presari migdalele si-l dai la cuptorul incins aproximativ 40 de minute.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

stafide lapte drojdie uscata migdale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016235 (s)