News Flash:

Cum sa procedezi ca sa faci cele mai bune oua umplute

12 Aprilie 2017
882 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
1 ceapa
1 ardei
2 rosii
1 lingura ulei
2 cutii pate de ficat
sare
piper
patrunjel
maioneza

Mod de preparare:

Fierbi ouale tari. Calesti, in ulei incins, ceapa si ardeiul tocate, adaugi rosiile descojite si maruntite. Amesteci continuu pana scade zeama. Tai ouale pe jumatate si indepartezi galbenusurile. Intr-un bol, combini pateul cu galbenusurile, cu sosul de ceapa, sare, piper si patrunjel tocat, dupa gust. Cu aceasta compozitie umpli albusurile. Decorezi cu maioneza si frunze de patrunjel.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute oua paste retete oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014148 (s)