News Flash:

Cum sa procedezi ca sa faci cele mai bune oua umplute

12 Aprilie 2017
825 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

10 oua
1 ceapa
1 ardei
2 rosii
1 lingura ulei
2 cutii pate de ficat
sare
piper
patrunjel
maioneza

Mod de preparare:

Fierbi ouale tari. Calesti, in ulei incins, ceapa si ardeiul tocate, adaugi rosiile descojite si maruntite. Amesteci continuu pana scade zeama. Tai ouale pe jumatate si indepartezi galbenusurile. Intr-un bol, combini pateul cu galbenusurile, cu sosul de ceapa, sare, piper si patrunjel tocat, dupa gust. Cu aceasta compozitie umpli albusurile. Decorezi cu maioneza si frunze de patrunjel.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua umplute oua paste retete oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020637 (s)