News Flash:

Cum sa prepari pasca fara aluat - Pas cu pas

6 Aprilie 2018
643 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente (pentru 10 persoane):

  • 200 g zahar
  • 6 oua
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 700 g branza de vaci
  • 200 g unt 65%

Citeste si Nutritionist Mihaela Bilic: "De ce atata presiune, atatea mesaje educationale, atata interes pentru legume? Din simplu motiv ca umplu stomacul cu apa"

  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 400 g smantana
  • 250 g stafide

Citeste si Cum scoti mirosul de oaie din carne - Sfaturi de la un chef bucatar Nicolai Tand

Mod de preparare:

Puneti zaharul, cele 6 oua si esenta de vanilie intr-un bol. Cu ajutorul unui tel amestecati bine. Peste aceasta compozitie adaugati branza de vaci si o incorporati foarte bine. Apoi adaugati untul care este la temperatura camerei si incorporati-l si pe el foarte bine.

Citeste si Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari

Adaugati faina pe care o puneti putin cate putin si amestecati astfel incat sa se omogenizeze bine totul. Urmeaza grisul, care se pune ca si faina, putin cate putin si se amesteca foarte bine. Dupa gris, adaugati smantana si incorporati foarte bine. La urma puneti si stafidele, omogenizati si compozitia este gata de pus in tava.

Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina si turnati compozitia in ea, nivelati-o putin si bagati-o la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius, timp de 45 – 50 de minute sau pana cand pasca este aurie deasupra. Se lasa la foc mic. Se lasa la racit peste noapte. Inainte de a scoate pasca din forma, dezlipiti usor marginile cu un cutit ascutit si scoati pasca din tava.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013948 (s)