News Flash:

Cum sa prepari cele mai bune sarmale de post. Greseala majora pe care o fac toate gospodinele

10 Octombrie 2016
5531 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr ciuperci
120 gr orez
o lingurita de otet
o varza mica
3-4 linguri de ulei
2 linguri de sos de rosii
o ceapa potrivita
putina boia
sare
piper

Mod de preparare:

1. Oparesta frunzele de varza in apa clocotinda (in care ai pus in prealabil otet si sare).
2. Toaca marunt ceapa.
3. Curata, spala si marunteste ciupercile.
4. Caleste usor ceapa, apoi pune peste ea boiaua. Amesteca.
5. Separat spala orezul si amesteca-l cu ciupercile. Potriveste de sare si piper.
6. Adauga ceapa calita. Omogenizeaza si lasa putin la racit.
7. Pune 1-2 linguri de compozitie in cate o foaie de varza, apoi ruleaza bine si sigileaza si capetele.
8. Acopera fundul unei oale cu frunze mici de varza si cotoare, apoi pune sarmalele.
9. Printre sarmale strecoara bucatele de frunze de varza si sosul de rosii. Toarna apa cat sa le acopere.
10. Fierbe sarmalele la foc mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale post sarmale ciuperci reteta sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020563 (s)