News Flash:

Cum sa prepari cel mai bun piure! Sfaturi de la bucatari

21 Martie 2017
5482 Vizualizari | 0 Comentarii
Piureul de cartofi este unul dintre cele mai apreciate garnituri. Pentru a obtine insa cel mai gustos piure de cartofi trebuie sa renunti la aceasta greseala pe care toata lumea o face.
 
Potrivit bucatarilor, pentru ca piureul sa aiba un gust desavarsit, treuie sa renunti la a fierbe cartofii in apa. Specialistii sustin ca in acest fel, cartofii isi pierd din aroma.

Citeste si 5 obiceiuri recomandate pentru gatit

Acestia ne sfatuiesc sa fierbem cartofii intr-un amestec de lapte, smantana si unt, adica exact ingredientele pe care pana acum le adaugat dupa ce ii fierbeam, pentru a prepara un piure, potrivit metro.co.uk.

Cand cartofii devin moi, strecoara-i si lasa lichidul sa mai fiarba putin.
La final, adauga-l in cartofii sfaramati, pana obtii consistenta dorita. Mai poti completa cu unt si lapte, dupa preferinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure pufos retete piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024192 (s)