News Flash:

Cum sa prepari cea mai pufoasa omleta

1 Februarie 2018
5307 Vizualizari | 0 Comentarii

Vrei sa te delectezi cu o omleta pufoasa, ce se prepara in cateva minute? Iata cum poti obtine omleta ce ii va da pe spate pana si pe cei mai mofturosi oameni.

Ingrediente:

  • 4 oua mari
  • 1/2 cana branza Gruyère
  • 1 lingura chive tocata marunt
  • 1 lingura unt
  • 1/4 cana parmezan
  • sare
  • piper

Citeste si Cum se prepara adevarata radauteana - Gustul de care nu ma satur niciodata este dat de combinatia dintre aceste ingrediente

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile bine, cu putina sare, pana obtii o spuma tare. Adauga piper dupa gust.

Citeste si Am mancat cu mare pofta aseara. Nimic nu a ramas in farfurie. Astazi repet reteta de tarta cu branza si aluat din cartofi

Separat bate si balbenusurile bine, pana devin spumoase. Adauga peste galbenusuri jumatate din cantitatea de bezea si amesteca pana obtii o compozitie omogena. Incorporeaza branza Gruyère si chives si amesteca bine. Adauga si restul albusului, amestecand usor cu ajutorul unei spatule.

Citeste si Cu aceasta reteta vei inlocui toate salatele pe care le faci de obicei! Uite cum se prepara

Intr-o tigaie ce merge pus la cuptor adauga untul si topeste-l la foc mediu. Adauga omleta in tigaie si las-o pe aragaz, la foc mic, pana cand marginile incep sa se ingroase. Presara parmezanul deasupra si da omleta la cuptor pana cand este bine patrunsa, iar la suprafata capata o crusta auriu-maronie.
Serveste omleta pufoasa imediat, presarata cu chives pe deasupra.

sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


omleta pufoasa parmezan celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013181 (s)