News Flash:

Cum sa preparati o bezea perfecta. Urmati pasii

29 Decembrie 2016
2556 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 oua
120 gr zahar pudra
12 gr amidon de porumb

Mod de preparare:

1. Separa albusurile de galbenusuri (pe acestea din urma le vei folosi pentru alta reteta).
2. Amesteca amidonul cu zaharul pudra.
3. Mixeaza spuma albusurile, la viteza mica.
4. Incorporeaza cate o lingura din compozitia cu amidon in spuma de albusuri, amestecand continuu. Trebuie sa obtii o spuma cu varfuri stabile.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava.
6. Umple posul cu spuma obtinuta si toarna in tava.
7. Baga tava in cuptorul incis la 100 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta bezea reteta bezele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018252 (s)