News Flash:

Cum sa preparati o bezea perfecta. Urmati pasii

29 Decembrie 2016
2608 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
120 gr zahar pudra
12 gr amidon de porumb

Mod de preparare:

1. Separa albusurile de galbenusuri (pe acestea din urma le vei folosi pentru alta reteta).
2. Amesteca amidonul cu zaharul pudra.
3. Mixeaza spuma albusurile, la viteza mica.
4. Incorporeaza cate o lingura din compozitia cu amidon in spuma de albusuri, amestecand continuu. Trebuie sa obtii o spuma cu varfuri stabile.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava.
6. Umple posul cu spuma obtinuta si toarna in tava.
7. Baga tava in cuptorul incis la 100 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta bezea reteta bezele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017793 (s)