News Flash:

Cum sa pregatesti turte cu dovleac

7 Februarie 2012
5218 Vizualizari | 0 Comentarii
Turte cu dovleac
Ingrediente:

350 g faina
500 g dovleac
200 ml lapte
praf de copt
50 g unt taiat cubulete
un praf de sare

Mod de preparare:

Prima data ne ocupam de dovleac. Il punem sa fiarba vreo 10 minute in apa clocotita, dupa care il scoatem, il lasam la scurt si il facm piure. Apoi incingem cuptorul la 240 grade si ungem cu unt o tava. Amestecam praful de copt, cu faina si sarea intr-un castron. Adaugam untul si framantam un aluat sfaramicios. Spre final punem dovleacul si laptele si framantam bine aluatul. Intindem o foaie groasa de 2 cm pe care o taiem cu o forma rotunda. Punem turtitele decupate in tava pregatita la distanta de un cm una fata de alta si dam la cuptor pentru vreo 12 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina dovleac lapte unt sare apa clocotita forma rotunda turtitele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019546 (s)