News Flash:

Cum sa obtii cel mai cremos pate de casa - O reteta minune, dezvaluita de gospodine

23 Mai 2017
7060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
2 cepe galbene potrivite
3 linguri ulei
50 ml vin alb
2 oua
1 lingurita sare mare
1 lingurita piper macinat

Mod de preparare:

Ceapa taiata julien se caleste intr-o tigaie cu ulei incins timp de 2-3 minute apoi se adauga ficateii de pui spalati si curatati.
Ficateii se prajesc amestecand periodic pana cand nu mai lasa sange si prind culoare, apoi se stropesc cu vin si se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce vinul s-a evaporat se scot 4-5 linguri de grasime si sos din tigaie, peste ficatei se pun 2 oua si se amesteca bine, se mai lasa 2-3 minute pe foc pana cand compozitia o sa se lege.

Citeste si despre Pate de casa din ficat de gasca

Se ia tigaia de pe foc si se mixeaza compozitia cat este fierbinte cu ajutorul unui mixer vertical, se adauga din zeama scoasa din tigaie pana la consistenta dorita, se potriveste gustul de sare si piper si se pastreaza la rece.
Pate de pasare, un preparat delicios care se poate servi pe tartine de paine prajita sau paine proaspata ornat cu feliute de castraveti murati.

Reteta de pate de casa ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pate casa pate ficatei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014176 (s)