News Flash:

Cum sa murezi castravetii in DOAR 24 de ore! Ingredientul care ti-i face crocanti costa doar 2 lei!

12 August 2016
404357 Vizualizari | 3 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg castraveti
cateva crengute de marar
cativa catei de usturoi
2-3 linguri de sare
1 litru apa minerala

Mod de preparare:

1. Spala castravetii si taie-le capetele.
2. In 2-3 borcane pune cate putin marar si usturoi taiat marunt.
3. Baga apoi castravetii in ei.
4. Acopera-i cu alte crengute de marar.
5. Dizolva sarea in apa minerala si imparte-o in mod egal intre borcane.
6. Baga borcanele in frigider. Dupa 24 de ore vei avea pe masa castraveti murati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

castraveti murati reteta castraveti castraveti borcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Florin  | #1388
Apa minerală trebuie să fie carbogazificată sau poate fi și apă minerală plată?
Ileana  | #1395
Florin, apa minerala, nu plata.

Trei linguri de sare la un litru de lichid?!? Si mai pot fi mancati? O lingura de sare la un litru de lichid e arhisuficient!
preda  | #1399
Bagati la frigider se mureaza in 2-3 saptamini.Se pune apa fierbinte si se lasa la soare,se mureaza in 3 zile
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014333 (s)