News Flash:

Cum sa mananci portocala fara sa o decojesti

11 Decembrie 2013
2551 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai nevoie de un cutit mic si de o portocala.

Spala bine fructul si sterge-l. Cu ajutorul cutitului scobeste in el o gaura (conica) si prin aceasta incizie introdu cutitul in interior. Misca-l de cateva ori in stanga si in dreapta, dar ai grija sa nu tai coaja portocalei.

Acum poti sa duci portocala la gura si sa bei tot sucul ei prin orificul facut. Poti folosi si un pai pentru asta.

Dupa ce ai golit tot sucul, poti taia portocala in doua si poti scoate foarte usor pulpa fara sa te murdaresti de suc pe maini.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029202 (s)