News Flash:

Cum sa le prepari, ca sa iasa pufoase si sa nu se intareasca! RETETA cu care vei obtine clatite aromate si pufoase - Nu te vei mai satura de ele

14 Martie 2017
32238 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 ml lapte integral
200 ml apa
100 g unt
7 oua
2 linguri zahar
esenta vanilie
faina

Pentru umplutura:
fructe, crema de ciocolata, gem, dulceata etc.

Mod de preparare:

Lasa toate ingredientele la temperatura camerei cu minim o ora inainte de a pregati clatitele.
Topeste untul, bate laptele cu apa, ouale, zaharul, vanilia si untul topit, apoi adauga faina treptat, pana obtii o consistenta densa, dar care curge fluid.
Prajeste clatitele intr-o tigaie antiaderenta cate 60-70 de secunde pe fiecare parte fara a mai adauga ulei, adauga umplutura preferata si ruleaza-le.
Poti pastra clatitele la temperatura camerei, acoperite cu capac, maxim 48 de ore.

sursa: retete practice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clatite pufoase reteta clatite
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022456 (s)