News Flash:

Cum sa indepartezi usor oasele din peste - Mananca linistit, fara grija osului ramas in gat

12 Iulie 2017
5182 Vizualizari | 0 Comentarii
Pestele e bun, e grozav, e formidabil uneori, dar are oase! Oasele iti pot ramane, Doamne fereste, in gat. O formula simpla, tinand de gatit, te scapa de necazuri. Pestii mai marunti, unii foarte dulci si gustosi, de genul caras, platica, rosioara, babusca sunt deliciosi insa au un singur inconvenient: sunt greu de mancat din cauza oaselor mici si subtiri pe care le au.

Noi va divulgam un secret cu ajutorul caruia veti putea scapa de aceasta neplacere si va veti putea bucura de pestele dumneavoastra preferat.
Deci, sa trecem la treaba. Pestele se curata, i se scot maruntaiele si se spala bine, apoi cu un cutit ascutit se fac linii verticale pe o parte si pe alta a pestelui, avand grija sa nu ii taiati coloana vertebrala.
Se umple cu rondele de ceapa intregi sau taiate pe jumatate si cu o foaie de dafin si se asezoneaza cu sare.
Se tavaleste prin faina si se frige la foc mediu.
Pestele va avea un gust foarte bun, aromatizat de la ingredientele cu care este umplut si ceea ce conteaza cel mai mult este ca nu va avea nici un os pentru ca acestea s-au prajit, s-au dizolvat practic in momentul gatirii.

sursa: ampress

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

platica babusca foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2150 (s) | 35 queries | Mysql time :0.076977 (s)