News Flash:

Cum sa gatesti peste fara sa afumi casa

29 Octombrie 2012
3315 Vizualizari | 0 Comentarii
Multe persoane nu gatesc peste pentru simplul fapt ca apoi se raspandeste mirosul in toata casa. Chiar daca deschizi fereastra, folosesti hota sau inchizi usa la bucatarie, tot se simte mirosul.
Potrivit editorilor unei reviste culinare, secretul consta in prospetimea pestelui. Cu cat acesta este mai proaspat, cu atat se va resimti mai putin mirosul. Pestele de ocean, in general, miroase bine.

Alt secret presupune gatirea la temperatura mai mica. Daca uleiul este foarte fierbinte, pestele va produce si mai mult fum si miros.

Cine vrea, poate sa foloseasca si niste lumanari, de preferinta cu miros neutru, precum iarba sau citricele, in timp ce gatesc peste. Se crede ca mirosul lumanarilor il acopera pe cel de la peste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste bucatarie reviste culinare lumanari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028244 (s)