News Flash:

Cum sa gatesti fasolea si lintea, ca sa nu-ti provoace gaze

11 Mai 2017
9553 Vizualizari | 0 Comentarii
Leguminoasele sunt delicioase si sanatoase, insa au un dezavantaj: dupa ce sunt consumate, provoaca gaze stomacale care afecteaza pe oricine.
Pentru a gati corect legumnioasele, ai nevoie de apa.

Instructiuni:
1. Spala fasolea in apa rece si lasa la inmuiat peste noapte in de trei ori volumul sau in apa.
2. A doua zi, scurge apa.
3. Pune fasolea intr-un vas si acopera cu apa incat sa fie cu doua degete peste fasole.

Citeste si Ceea ce nu stiai despre fasolea boabe. Cat de des o vei consuma acum?

4. Adu in punctul de fierbere.
5. Lasa sa fiarba cu capacul pus si usor intredeschis.
6. Aduna spuma.

7. Adauga mai multa apa daca este necesar. Fasolea trebuie sa fie acoperita cu apa mereu in timp ce se gateste.
8. Timpul de fierbere variaza. Cele mai multe tipuri de leguminoase au nevoie de doua ore. Lintea se fierbe intre 30 de minute si o ora.
9. Leguminoasele trebuie sa fie moi cand s-au gatit. In acest stadiu poti adauga sare si alte mirodenii. Nu adauga deloc sare in timpul gatirii.

sursa: girly
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018125 (s)