News Flash:

Cum sa fierbi ouale ca sa nu se sparga in oala

14 Aprilie 2017
9279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ti se intampla adesea ca ouale sa se sparga in momentul in care le fierbi? Ei bine, daca apelezi la aceste trucuri simple, ouale tale de Paste vor arata demential.
1. Lasa ouale sa se incalzeasca
Cu doua-trei ore inainte de a fierbe ouale, scoate-le din frigider si lasa-le sa se incalzeasca pana ajung la temperatura camerei.

Citeste si Uite asa faci oua umplute cu pasta de ton

2. Nu le adauga in apa fierbinte
Multi fac gresala de a adauga ouale in apa fierbinte. Acest lucru va duce, inevitabil, la spargerea lor. Asaza ouale in oala in care urmeaza sa le fierbi, apoi acopera-le cu apa rece. Abia dupa ce ai acoperit ouale cu apa, pune oala pe aragaz si las-o sa fiarba.

3. Fierbe ouale 10 minute
Daca vrei sa obtii oua tari, fierbe-le timp de 10 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Nu fierbe ouale prea mult deoarece vor, fierte in exces, se vor crapa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019147 (s)