News Flash:

Cum sa faci un meniu afrodisiac

7 Mai 2013
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
Gateste cu dragoste nu a fost doar un motto pentru concurentii de la MasterChef. Ei au avut de pregatit un meniu complet, plin de pasiune. "Astazi ne vom concentra pe ceva mult mai delicat. Aveti de facut mancaruri afrodisiace, care pun sangele in miscare", a explicat Chef Florin Dumitrescu.

Tot el a explicat si care sunt alimentele pe care te poti baza ca sa-ti impresionezi partenerul: mascarpone, usturoi, ceapa alba, fructul pasiunii, goji, capsuni, mango, anason, ghimbir, rosii cherry, mix fructe de mare, file de somon, smochine si curmale, miez de lapte.

Chiar daca le-a placut ideea, cei mai multi dintre concurenti nu au stiut ce sa gateasca. Ba mai mult, Nicusor nici macar nu a stiut ce inseamna "afrodisiac", a crezut ca e ceva de pe malul marii.

"Pasiunea nu lipseste, dar lipsesc ideile", a glumit Rares.

Ce sa eviti? "Capsunile cu ciocolata si fructul pasiunii sunt deja un clisei", i-a spus Chef Florin Dumitrescu Mariei Secrieriu.

O combinatie apreciata de chefi a fost cea facuta de Gina Jalba: "Foarte curajoasa combinatia de portocale si rosii", i-a spus Chef Catalin.

Castigatoarea probei a fost Maria Pop, care a gatit tapas cu creveti, somon in aluat cu smochine si un blat cu ciocolata si capsune.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masterchef fructul pasiunii gina jalba maria pop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1898 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025161 (s)