News Flash:

Cum sa faci un blat de tort cu apa

1 Februarie 2012
2983 Vizualizari | 0 Comentarii
Blat de tort cu apa
Ingrediente:

8 oua
20 linguri apa
400 gr zahar
400 gr faina
nuci macinate
zahar vanilat
1 1/2 plic praf de copt

Mod de pregatire:

Spargem ouale si separam galbenusurile de albusuri. Pe acestea din urma le frecam cu zahar timp de un sfert de ora. In acest timp adaugam cate putina apa. Punem nucile macinate, faina, zaharul vanilat si praful de copt  si amestecam cu grija. Compozitia se pune intr-o forma incapatoare de tort (sau coacem blaturile pe rand) unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.
Blat de tort cu apa pregatit de Craita.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua apa zahar faina nuci zahar vanilat compozitia forma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013495 (s)