News Flash:

Cum sa faci pizza fara faina - Reteta cu care nu dai gres deloc

14 Martie 2017
4998 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
300 gr conopida
1 ou
foarte putina sare
150-200 gr cascaval (cu putine grasimi)

Pentru umplutura:
50 gr cascaval
150 gr file de pui
45-50 gr pasta de rosii
1 ceapa mai mica, tocata marunt
40-50 gr ardei gras
30-40 gr ciuperci
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

Aluat:
1. Spala conopida, fierbe-o apoi da-o pe razatoarea mare.
2. Da pe razatoare cascavalul si amesteca-l cu conopida, sarea si oul. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune "aluatul" in ea.
4. Baga tava in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, pentru aproximativ un sfert de ora.

"Asamblare":
5. Scoate "blatul" si unge-l cu pasta de rosii.
6. Fierbe carnea, apoi rupe-o in bucatele.
7. Spala ciupercile si taie-le in felii subtiri.
8. Toaca marunt ardeiul si ceapa.
9. Pune toate ingredientele peste "blat", presara cascavalul si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza blat pizza conopida retete pizza pizza rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019481 (s)