News Flash:

Cum sa faci pangrissini

23 Ianuarie 2012
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Pangrissini
Pangrissini sunt, de fapt, niste baghete din paine, umplute cu carne si branza. Sunt ideale pentru micul dejun si ca pachet la scoala sau serviciu.

Ingrediente:


500 gr de faina
20 g de drojdie proaspata
250 g sunca
250 g branza mai grasa
50 ml de ulei
300 ml de apa
jumatate lingurita de sare
jumatate lingurita de zahar

Mod de preparare:


Se dizolva drojdia in putina apa calduta apoi se amesteca cu restul ingredientelor si se framanta un aluat ( framantati cam 10 minute), care se pune la dospit intr-un loc cald , lipsit de curenti de aer. Il lasam sa stea 1 ora timp in care isi dubleaza volumul. Il impartim in doua, intindem prima bucata pe planseta infainata si o taiem in 4 fasii. Punem pe mijlocul fiecareia sunca taiata felii mai lungi si cascaval ras. Ridicam colturile apoi partea din dreapta si acoperim cu partea din stanga. Intoarcem bagheta cu partea impaturita in jos , procedam la fel ci cu celelalte 3, apoi le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt si le lasam sa mai creasca 20 minute. Le ungem cu putin ulei si le coacem in cuptorul preincalzit la 100 gr timp de 10 minute. Le scoatem si le acoperim cu un servet textil.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Pangrissini2
faina drojdie sunca branza ulei apa sare zahar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2027 viz    0 com
1338 viz    0 com
2156 viz    0 com
1138 viz    0 com
3995 viz    0 com
1387 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012817 (s)