News Flash:

Cum sa faci o supa de rosii cremoasa

9 Iulie 2013
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
Gustoasa, racoritoare si plina de vitamine, supa de rosii este o optiune excelenta. Mai ales in sezonul rece, cand e de-a dreptul reconfortanta. Ca sa-ti iasa bine insa, tine cont de sfaturile de mai jos.

Supa cu rosii este o alegere buna atat rece, cat si calda. Si este excelenta de Meatless Friday (daca te-ai alaturat campaniei noastre, iti va prinde bine una). Iti dam si doua retete cat se poate de simple:
Ca sa te bucuri insa de o supa de rosii cu adevarat cremoasa, Thekitchn.com iti propune sa tii cont de trei trucuri extrem de simple:

1. Adauga bucati de paine in supa pentru a-i da o textura mai groasa si cremoasa.

2. Adauga putin ulei de masline. In combinatie cu painea, uleiul de masline face minuni, iar supa va iesi perfect.

3. Adauga putin lapte de cocos -acesta nu doar ca ii va da o textura matasoasa, dar ii va da si un gust dulce placut.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

meatless friday
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020357 (s)