News Flash:

Cum sa faci o supa de galuste cu care sa ii dai gata pe toti! Reteta mai jos

25 Septembrie 2017
1812 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru supa:
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa de primavara
1 varf de cutit de sare
foarte putin piper alb
100 gr morcovi curatati
100 gr telina cruda
1 lingura de faina de grau
bulion dupa gust

Pentru galuste:
100 gr branza Gouda
1 ou
2 linguri faina de grau (sau mai multa, in functie de cat crezi ca trebuie)
putin piper
sare

Citeste si VIDEO - Am aflat secretul celor mai pufoase galuste pentru supa si vi-l spun acum si voua - Uite cum se prepara ca sa nu iasa prea tari

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa si rumeneste-o usor in ulei de masline.
2. Pune apoi in tigaie morcovii si telina taiate fasii, apoi sarea, bulionul, piperul si faina. Amesteca bine si toarna niste apa, cat sa le acopere. Lasa sa fiarba pana cand legumele s-au fragezit.
3. Amesteca ingredientele pentru galuste. Daca crezi ca mai trebuie, mai pune faina.
4. Ia din compozitie cate o lingura si modeleaz-o intre palme apoi pune-o in oala cu supa. Lasa pe foc inca 2-3 minute.

preluat de pe fiisanatos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piper alb branza gouda citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011997 (s)