News Flash:

Cum sa faci desertul copilariei - Friganele

31 Ianuarie 2019
875 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 franzela veche de 2 zile
  • 1 cana cu lapte
  • 2 oua
  • 4 linguri cu zahar farin
  • 1 ceasca mijlocie (150 ml) cu ulei

Mod de preparare:

Taiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile in lapte dulce cald, le strangem in mana usor ca sa nu retina laptele, le trecem prin ou batut si le rumenim in ulei. Scoatem friganelele pe blat curat pe care am pus servetele, le lasam 5-10 minute sa se raceasca, le trecem pe farfurii si le servim pudrate cu zahar farin.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


friganele reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014011 (s)