News Flash:

Cum sa faci checul FARA coacere - Nu pui deloc faina

2 Septembrie 2016
6070 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr branza
100 gr unt
3 morcovi fierti
1/2 lamaie
5-6 catei de usturoi
cateva crengute de patrunjel
cateva crengute de marar
sare

Mod de preparare:

1. Mixeaza branza cu untul foarte bine.
2. Pune apoi in bol morcovul maruntit, usturoiul zdrobit, mararul tocat si potriveste de sare.
3. Stoarce zeama de la jumatate de lamaie. Amesteca iarasi.
4. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac, pune compozitia in ea si preseaza bine. Bag-o in frigider pentru vreo 2 ore (trebuie sa se intareasca).
5. Feliaza apoi rulada si serveste-o pe un platou decorat cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec rulada aperitiv branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013601 (s)