News Flash:

Cum sa faci checul FARA coacere - Nu pui deloc faina

2 Septembrie 2016
6532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza
100 gr unt
3 morcovi fierti
1/2 lamaie
5-6 catei de usturoi
cateva crengute de patrunjel
cateva crengute de marar
sare

Mod de preparare:

1. Mixeaza branza cu untul foarte bine.
2. Pune apoi in bol morcovul maruntit, usturoiul zdrobit, mararul tocat si potriveste de sare.
3. Stoarce zeama de la jumatate de lamaie. Amesteca iarasi.
4. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac, pune compozitia in ea si preseaza bine. Bag-o in frigider pentru vreo 2 ore (trebuie sa se intareasca).
5. Feliaza apoi rulada si serveste-o pe un platou decorat cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec rulada aperitiv branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020254 (s)