News Flash:

Cum sa faci cele mai bune bulete cu cascaval

7 Noiembrie 2016
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr cascaval afumat, ras
150 gr cascaval, ras
3 albusuri
4-5 linguri pesmet fin
4 linguri faina
1/2 lingurita nucsoara
ulei pentru prajit
1/2 lingurita piper
sare

Mod de preparare:

Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare. Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei. Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bulete cascaval reteta bulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014624 (s)