News Flash:

Cum sa faci cele mai bune bulete cu cascaval

7 Noiembrie 2016
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 gr cascaval afumat, ras
150 gr cascaval, ras
3 albusuri
4-5 linguri pesmet fin
4 linguri faina
1/2 lingurita nucsoara
ulei pentru prajit
1/2 lingurita piper
sare

Mod de preparare:

Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare. Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei. Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bulete cascaval reteta bulete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015014 (s)