News Flash:

Cum sa faci cel mai bun ratatouille cu carnaciori

17 August 2016
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr rosii
2 cepe medii
200 gr slanina taiata in bucatele
putina sare
piper negru
2 lingurite boia de ardei dulce
300 ml apa
500 gr ardei gras
250 gr carnaciori

Mod de preparare:

1. Taie marunt rosiile, cepele, ardeii grasi si mezelurile.
2. Pune bucatelele de slanina intr-o tigaie incinsa.
ratatouille cu carnaciori




3. Dupa ce s-au topit cat de cat, incorporeaza ceapa si potriveste de sare si piper. Amesteca bine.
4. Lasa cateva minute, pentru ca ceapa sa se rumeneasca usor, dupa care pune apa si boiaua de ardei dulce. Amesteca.
ratatouille cu carnaciori




5. Dupate 7-8 minute pune rosiile si ardeiul gras. Amesteca.
ratatouille cu carnaciori




6. Cand vezi ca toate din tigaie s-au inmuiat, adauga carnaciorii feliati.
ratatouille cu carnaciori




Mancarea e gata dupa vreo 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta ratatouille ghiveci legume retete toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011971 (s)